Make your own free website on Tripod.com

MATKAPÄIVÄKIRJA - TORSTAI 5.10. KotimatkaKello on 11:51 Hollannissa Schipholin kentän kahvilassa tappamassa aikaa. Lento Kapkaupungista oli melko normaali pitkä lento. Aamiaisella tosin lentohenkilökunta oli unohtaa minut. Kaikki kuitenkin järjestyi ja sain minäkin aamiaisen. Saavuimme vain 3 minuuttia myöhässä Amsterdamiin.

Hollanti kun on juustojen, etenkin Goudan, luvattu maa niin sitä piti ostaa tuliaisiksi täältä. Boarding alkaa 12:25 ja lennon pitäisi lähteä 13:05 paikallista aikaa. Ainakaan menomatkan kaltaista sumua ei ole tänään vaan sää on puolipilvinen. Aikataulun mukainen saapumisaikamme Helsinkiin on 16:35.

Saavuimme Helsinki-Vantaalle jo 16:11 ja aikaisen tulomme vuoksi kone joutui odottelemaan pääsyä gatelle, mutta perillä olimme ja hieman haikein mielin sillä viikko Etelä-Afrikassa oli jättänyt lähtemättömän vaikutuksen. Voimme suositella Kapkaupunkia miellyttävänä matkakohteena, jolloin ei pidä unohtaa visiittiä Pöytävuorella eikä varsinkaan Kirstenboschin puutarhassa. Viinitilat ja etenkin näkymät niiltä / niille ovat todella upeita, joten parasta lisätä nekin listalle vaikkei muuten viinien ystävä olisikaan. Golfia harrastaville "Ernie Els-wines" -tila on ehdoton 'pyhiinvaelluskohde' ja esteettiseltä kokonaisuudeltaan mitä miellyttävin.

Mikäli joku nyt olisi näiden sivujen innoittamana suunnittelemassa matkaa Kapkaupunkiin ympäristöineen ja haluaisi vielä tarkempia tietoja kuin täältä löytyy, niin mikään ei estä ottamasta yhteyttä Hannuun. Sähköpostiosoite on Matkustajat-sivulla. Vaihtoehtoisesti vinkkejä voi kysellä myös vieraskirjan kautta (joko julkisesti tai henkilökohtaisesti).


Takaisin